DOPISI

Standardni dopisni listi so tiskani na 90, 100 ali po želji na 120g/m2 nepremazne – brezlesne papirje, v naši ponudbi pa najdete tudi ekološke 100% reciklirane papirje.

Za prestižnejši izgled dopisnega lista izberite rahlo rebren papir.

KUVERTE

Naša tiskarna je specializirana za tiskanje kuvert. Zaupajte nam svoje zahteve, želje in potrebe. Kuverte lahko natisnemo po obeh straneh; tudi v živi rob.

Večinoma tiskamo dimenzije:

A23 – 110 x 230 mm, B4 – 250 x 353 mm, B5 – 176 x 250 mm,
B6 – 125 x 175 mm, C4 – 230 x 325 mm, C5 – 160 x 230 mm.

VIZITKE

Vizitka spada med najmočnejša marketinška orodja, saj lahko z dobro in premišljeno pripravo, prinaša stalne prodajne rezultate. Njena kakovost pa veliko pove tudi o resnosti vašega delater odnosa do dejavnosti. Pri nas nudimo tisk različnih vrst vizitk:

Standard: klasična in najbolj pogosta izbira
Creative: možnost tiska na široko paleto kreativnih, posebnih papirjev

ZLOŽENKE

Jedilniki, ceniki, vinske karte in različne zloženke s sladicami in napitki, morajo pritegniti pozornost stranke v vaši restavraciji. Jedilniki in ceniki naj bodo pregledni, čitljivi in popestreni s privlačnimi slikami.

Mi vam bomo pomagali, da bo tisk kvaliteten in cenovno ugoden. Izberete način vezave, vrsto papirja in način plastificiranja in natisnili vam bomo toliko jedilnikov in drugih tiskovin, kolikor jih potrebujete.

PLAKATI

Tisk plakatov nudimo v basic in premium materialih, odvisno od željene kvalitete tiska in namena. Dimenzija je poljubne dolžine, širina pa je na voljo do 160cm.

Zagotavljamo vam hiter, cenovno ugoden in kakovosten digitalni ali offset tisk letakov, ki bo prispeval svoj del k uspešni promocijski akciji. Vseh dimenzij in velika izbira papirja.

KATALOGI

Katalogi so idealna marketinška priložnost za promocijo, ki je namenjena manjšemu in srednje velikemu številu potrošnikov ali poslovnih partnerjev. Zagotavljamo vam kvaliteten tisk katalogov, tehnično zahtevno izdelavo in s tem bolj privlačne in bolj prodajno učinkovite kataloge. Katalogi in revije so navadno natisnjeni na prefinjenem premaznem papirju, na voljo pa so v vseh standardnih formatih.

REKLAMNI NAPISI – XXL TISK

Za vas izdelujemo visoko kakovostne tiskovine velikega formata, primerne za zunanjo in notranjo uporabo. Na voljo je pestra izbira materialov, glede na namen uporabe. Dimenzija tiska je poljubna; neomejena dolžina izdelka in širina do 160 centimetrov.

Poleg tiska nudimo tudi promocijska stojala, reklamne in svetlobne table, plakati, posterji, transparenti, nalepke, fotografije ali avtografike. Na voljo vam je tudi tisk na slikarsko platno ali t.i. canvas. V Tiskarni LINEAR vas pričakujemo tudi strokovnjaki za tisk in montažo delne in celostne polepitve vašega avtomobila.

NALEPKE / FOLIJE

Ne obstaja nalepka, ki jo ne moremo narediti! Tisk na belo samolepilno folijo ali tudi prozorno, z možnostjo laminacije in konturnega izreza nepravilnih oblik. Folije so namenjene za zunanje in notranje oglaševanje, apliciranje je možno na ravne površine (monomer folija) in ukrivljene površine (polimer folija). Nudimo pa tudi poljubni izrez barvnih folij za različne namene.

Samolepilne translucentne folije se uporabljajo za apliciranje na svetlobne kasete oz. svetlobne izdelke. Zaradi transparentnosti se svetloba difuzijsko razprši in zažari v živih barvah folije. Primerna je za lepljenje na steklo ali akrilno-pleksi steklo.

Tisk na perforirano One-way vision samolepilno folijo za dekoracijo vseh steklenih površin. Luknjičasta folija zmanjšuje vdor svetlobe in poglede v notranjost, hkrati pa zagotavlja neomejen pogled iz notranjosti navzven.

Tisk na samolepilno folijo z efektom brušenega stekla (peskano), z možnostjo konturnega izreza nepravilnih oblik. Folije so primerne za zatemnjevanje prostorov ali dekoracijo steklenih površin. udimo pa tudi poljubni izrez barvnih folij za različne namene.

TISK

PRESLIKAČI

Preslikači so sistem tiska, ki jih pripravimo s tehniko sitotiska in jih s pomočjo toplotnih stiskalnic prenašamo na podlago. Doseže se izjemna pokrivnost, visoko kontrastne barve ter precizne linije. Potiski so dokaj mehki na otip in odlično pralno in UV obstojni.

DIREKTNI TISK

Direktni tisk se uporablja najpogosteje pri tisku bombažnih materialov, lahko v mešanici z elastanom, lycro in viskozo. Tukaj se barva zlije s podlago in se tiska površinsko posledično čuti najmanj. Uporabljamo v večini primerov vodne, koži prijazne barve. Čez barvo se pri tej vrsti tiska lahko direktno lika, lahko se jo suši v sušilcu in je pralno  izredno obstojna.

TISK IZ FOLIJ

  • Flex folija je enostavna in cenovno ugodna rešitev za izdelavo manjših serij enostavnejših motivov. Iz široke palete barv lahko izberete željeno barvo iz katere se izreže vaša grafika ali napis, ki se ga toplotno odtisne na majice, hlače, torbe …
  • Flock folija je folija z gostimi in kvalitetnimi vlakni. Grafiki doda 3D učinek in poseben izgled. Na odtip je folija mehka in žametna, poleg tega pa so barve izredno živahne.
    Primerna je za izdelavo silhuet, napisov ali drugih preprostih grafik, kjer želimo, da je grafika bolj opazna, saj je v primerjavi s flex folijo mnogo debelejša

VEZENJE NA TEKSTIL

Vezenje je prava izbira, če bi radi podarili produkt, ki nikoli ne bo izgubil svojega sijaja, pa naj mine še toliko let. Z vezenjem lahko tako kakovost in obstojnost dosežemo, ker je osnovni in edini gradnik vezenega produkta sukanec. Okvirno se cene vezenja gibljejo od 0,70 € do 5 € za večje in bolj zahtevne logotipe. Bolj natančno ceno vam lahko določimo, ko nam pošljete vaš motiv za vezenje.

TEKSTIL LINEAR

Velika izbira promocijskega tekstila pri nas (t-shirt in polo majice, kape, flisi, jakne, nahrbtniki ipd.) Ponujamo vam različne znamke po najboljših cenah kot so: GILDAN, SOLS, JHK, B&C, JAMES&NICHOLSON, FRUIT OF THE LOOM, HANES …

Izdelke lahko izberete po e-katalogu ali pa nas obiščite na sedežu podjetja – z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri artiklov!

Prelistajte E-KATALOG

POSLOVNE MAPE / DARILNE VREČKE

Natisnemo vam poslovne mape različnih oblik in velikosti, kakovostno, da jih boste z veseljem in ponosom podarjali naprej in z njimi obiskovali poslovne dogodke. Na voljo imamo veliko različnih štanc, izberite tisto, ki vam najbolj ustreza. Lahko vam pa tudi izdelamo povsem novo unikatno štanco.

Tisk unikatnih promocijskih vrečk po vaši predlogi, za različne priložnosti kot so novoletna darila, sejmi, seminarji … Na voljo je veliko različnih orodij za izsek.

PISALNI BLOKI / KOCKE

Ponujamo vam tisk pisalnih blokcev/kock različnih formatov in dodelav. Na blok natisnemo vaš logotip ali karkoli drugega po vaši želji.

  • Blokci so 50-listni,  lahko so pa seveda po vaši želji tudi več ali manj listni.
  • Lepljeni so v glavi ali hrbtu, podloženi s kartonom.
  • Lahko izberete tudi špiralno vezavo.

TRANSPARENTI / AKREDITACIJE

Z visokozmogljivimi ekosolventnimi tiskalniki tiskamo na vse vrste materialov … fotopapir, samolepilna folija, slikarsko platno, ceradno platno, banner.

Nudimo vam hiter in ugoden tisk na kakovostno ceradno platno oz. tisk transparentov poljubne dimenzije, varjenje in rinkanje.

TAMPOTISK / SUBLIMACIJSKI TISK

Tampotisk

S s svojo sposobnostjo tiska na tridimenzionalne površine je eden najbolj vsestranskih načinov tiska. To omogočajo posebne mehke blazinice (tamponi), ki se prilagodijo izdelku, na katerega tiskamo.  Namenjen je predvsem tisku na manjše površine, kjer s tankim nanosom barv omogoča tisk drobnih motivov v izredno visoki ločljivosti. Tiskamo lahko na kovino, steklo, usnje, umetne materiale, les in PVC.

Sublimacijski tisk

Ena od glavnih prednosti te vrste tiska je, da se barva ne nanaša na površino materiala, temveč ga obarva. Tiskamo na lončke, ovratne trakove …