NALEPKE / FOLIJE

Ne obstaja nalepka, ki jo ne moremo narediti! Tisk na belo samolepilno folijo ali tudi prozorno, z možnostjo laminacije in konturnega izreza nepravilnih oblik. Folije so namenjene za zunanje in notranje oglaševanje, apliciranje je možno na ravne površine (monomer folija) in ukrivljene površine (polimer folija). Nudimo pa tudi poljubni izrez barvnih folij za različne namene.

Samolepilne translucentne folije se uporabljajo za apliciranje na svetlobne kasete oz. svetlobne izdelke. Zaradi transparentnosti se svetloba difuzijsko razprši in zažari v živih barvah folije. Primerna je za lepljenje na steklo ali akrilno-pleksi steklo.

Tisk na perforirano One-way vision samolepilno folijo za dekoracijo vseh steklenih površin. Luknjičasta folija zmanjšuje vdor svetlobe in poglede v notranjost, hkrati pa zagotavlja neomejen pogled iz notranjosti navzven.

Tisk na samolepilno folijo z efektom brušenega stekla (peskano), z možnostjo konturnega izreza nepravilnih oblik. Folije so primerne za zatemnjevanje prostorov ali dekoracijo steklenih površin. udimo pa tudi poljubni izrez barvnih folij za različne namene.

Folije prilagojene za oglaševanje na talnih površinah, po katerih lahko hodite,tečete in se ne obrabljajo, so primerne za oglaševanje v trgovskih centrih,športnih dvoranah, lekarnah, delavnicah, bankah, javnih prevoznih sredstvih… Folija za talno grafiko je dodatno plastificirana s posebno protizdrsno ( s certifikatom) prozorno folijo. Za folije in nalepke uporabljamo samo najboljše materiale – priznanih blagovnih znamk. Zelo pomemben podatek je tudi montaža nalepk – na tem področju smo veliko investirali v izobraževanje , ter tako pridobili veliko potrebnega znanja.