TISK NA TEKSTIL

PRESLIKAČI

Preslikači so sistem tiska, ki jih pripravimo s tehniko sitotiska in jih s pomočjo toplotnih stiskalnic prenašamo na podlago. Doseže se izjemna pokrivnost, visoko kontrastne barve ter precizne linije. Potiski so dokaj mehki na otip in odlično pralno in UV obstojni.

DIREKTNI TISK

Direktni tisk se uporablja najpogosteje pri tisku bombažnih materialov, lahko v mešanici z elastanom, lycro in viskozo. Tukaj se barva zlije s podlago in se tiska površinsko posledično čuti najmanj. Uporabljamo v večini primerov vodne, koži prijazne barve. Čez barvo se pri tej vrsti tiska lahko direktno lika, lahko se jo suši v sušilcu in je pralno  izredno obstojna.

TISK IZ FOLIJ

  • Flex folija je enostavna in cenovno ugodna rešitev za izdelavo manjših serij enostavnejših motivov. Iz široke palete barv lahko izberete željeno barvo iz katere se izreže vaša grafika ali napis, ki se ga toplotno odtisne na majice, hlače, torbe …
  • Flock folija je folija z gostimi in kvalitetnimi vlakni. Grafiki doda 3D učinek in poseben izgled. Na odtip je folija mehka in žametna, poleg tega pa so barve izredno živahne.
    Primerna je za izdelavo silhuet, napisov ali drugih preprostih grafik, kjer želimo, da je grafika bolj opazna, saj je v primerjavi s flex folijo mnogo debelejša

VEZENJE NA TEKSTIL

Vezenje je prava izbira, če bi radi podarili produkt, ki nikoli ne bo izgubil svojega sijaja, pa naj mine še toliko let. Z vezenjem lahko tako kakovost in obstojnost dosežemo, ker je osnovni in edini gradnik vezenega produkta sukanec. Okvirno se cene vezenja gibljejo od 0,70 € do 5 € za večje in bolj zahtevne logotipe. Bolj natančno ceno vam lahko določimo, ko nam pošljete vaš motiv za vezenje.